Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Artifort Herstofferen

Bent u opzoek naar iemand die uw Artifort meubel kan Herstofferen? Cozijnsen Zitmeubelen is al jaren gespecialiseerd in het herstofferen van vele designmeubelen. Zo ook die van Artifort. Artifort staat voor topdesign met topklasse kwaliteit. U vindt dit topmerk dan ook overal: in woonhuizen, kantoren, wachtruimten, musea etc. De ontwerpen van Artifort zijn tijdloos en daarom is het altijd waard om een Artifort zitmeubel te herstofferen. Laat Cozijnsen Zitmeubelen uw Artifort herstofferen.

Cozijnsen Zitmeubelen is al jaren gespecialiseerd in het herstofferen van meubels van onder andere Artifort. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Van ons kunt u namelijk eerlijk advies verwachten. Laat uw Artifort herstofferen door Cozijnsen Zitmeubelen. Heeft u een van de volgende Artifort modellen en wilt u deze laten herstofferen? Neem dan contact op:


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Orange slice
C 691
C683/ 684
Ondo
070
Apollo
Tulip
Oyster
F 500
F510
F518


Overige modellen van Artifort en modellen van andere merken kunnen uiteraard ook gestoffeerd worden.

Artifort zitmeubelen

Voor uw Artifort zitmeubelen zit u bij Cozijnsen Zitmeubelen goed! Dankzij jarenlange ervaring hebben wij de kennis om nieuw leven in uw Artifort zitmeubelen te blazen. Wij beheersen de techniek om uw zitmeubelen zo te herstofferen dat de details en het uiterlijk van uw zitmeubel er als origineel uitziet en niet te onderscheiden is.


Voor meer vragen over herstoffering kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kan telefonisch, via E-mail of via ons contactformulier.

Assortiment stoffen

Bezoek onze showroom om ons assortiment stoffen en leer te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom! U kunt uw Artifort meubel laten stofferen in stoffen van vele verschillende merken. Voor iedereen zijn er genoeg opties om hun meubel weer als nieuw te maken. Zo past er altijd een stof bij het interieur van uw inrichting.

Artifort stofferen

Laat uw Artifort stofferen door Cozijnsen Zitmeubelen en u kunt weer genieten van zo goed als nieuwe Artifort meubels. We vernieuwen de bekleding en de schuim aan de binnenkant van uw Artifort meubel zodat hij er als nieuw uitziet en als nieuw zit. U kunt kiezen uit vele verschillende stoffen, zodat deze perfect bij uw interieur passen. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze voor de juiste stoffen. Heeft u vragen over het stofferen van uw Artifort stoel of bank, neem dan contact met ons op. Bent u overtuigd? Vraag dan een offerte aan. Dit kan digitaal of in onze showroom in Geldermalsen.

Herstofferen van Artifort meubel

Merkt u de laatste tijd dat uw bank er steeds slechter uitziet en wilt u dat uw Artifort zitmeubel er weer als nieuw uitziet? Cozijnsen zitmeubelen biedt herstoffering aan voor al uw Artifort meubelen. Zo ziet uw Artifort zitmeubel er net zo uit als toen u het net kocht. Heeft u vragen over Artifort herstofferen? Kom dan gerust langs of neem online of telefonisch contact met ons op.

Stappenplan herstofferen Artifort meubilair

Allereerst beoordelen wij de status van uw Artifort bank of stoel. Is het nog te herstofferen, of moet deze helemaal gerestaureerd worden? De opties worden allemaal duidelijk met de klant besproken, zodat u niet voor onverwachte kosten staat.

Daarna geven wij door aan de klant wat het herstofferen gaat kosten. Deze prijs is altijd de scherpste, zodat het voor u zo min mogelijk kost. Wij blijven uiteraard de beste kwaliteit leveren.

Als u hier mee akkoord gaat, bestellen wij de stof voor u. Als de stof bij ons binnen is, maken wij direct een afspraak met de klant. We halen dan het Artifort meubelstuk op en gaan aan de slag.

Het stofferen gaat beginnen. Door onze professionele herstoffeerder laten wij de stof van uw meubelstuk verwijderen. Hierna zullen wij uw nieuwe Artifort product stofferen.

Als het stofferen klaar is, nemen wij weer contact op met de klant en plannen wij een afspraak om het product te leveren.

Ervaringen

Cozijnsen Zitmeubelen is al jaren de herstoffeerspecialist van Gelderland. Wij willen onze naam hooghouden. Daarom leveren wij al jaren de beste kwaliteit voor de beste prijs. Kijk naar onze (Google) reviews. Hier zijn wij trots op, en willen ervoor zorgen dat de resultaten hoog blijven.


Voor meer informatie over Artifort ga naar: www.artifort.com

Diana


Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!

René


Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.

Toon


Super mooie zaak  we hadden  problemen  met onze  tafel  maar  dat is succesvol  opgelost  door  cozijnsen zitmeubelen. Heel  veel  dank  daarvoor   wij zullen  zekerDit niet  vergeten  we zijn  jullie  heel  dankbaar  voor  de  goede  oplossing  en je wordt  daar  goed  behandeld  en  een bakkie koffie  staat  altijd  voor je  klaar