Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Bank herstofferen

U bent blij met uw bankstel en nu is de stof versleten. Uw bank kan dus een nieuwe bekleding gebruiken. Cozijnsen Zitmeubelen heeft hiervoor de juiste oplossing! Wij zijn sterk in het herstofferen en doen dit met veel plezier. Naast de stoffering kijken wij ook naar de staat van het hele bankstel. Als wij het nodig achten, dan kunnen wij dit ook vervangen met materialen van hoge kwaliteit.

Prijs bank herstofferen

Wij maken uiteraard eerst een offerte voor u, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij verzorgen ook het halen en brengen van uw meubel(s) tot 25 kilometer is dit zelfs gratis! Bezoek onze showroom in Geldermalsen. U kunt dan onze uitgebreide assortiment stoffen- en lederstalen zien en voelen. Ook hebben wij een ruime collectie tafels, kasten, dressoirs, tv-meubels, salontafels, eettafels en zitmeubelen op maat.

Bank stofferen

Kortom, Cozijnsen Zitmeubelen heeft alle ervaringen en kennis van het herstofferen van uw bank en andere zitmeubels binnen uw interieur. Zo kunt u dus uw volledige interieur laten herstofferen in de zelfde stof voor een schappelijke prijs.

Bank bekleden stof

Cozijnsen zitmeubelen is jaren lang gespecialiseerd in het bekleden van uw bank met stof of leer. Bij ons in de showroom kunt u kiezen uit vele verschillende stoffen uit verschillende stofgroepen zodat u altijd een stof kunt vinden die past bij uw interieur. Ook zullen wij het schuim in uw bank vernieuwen waardoor hij ook zit als nieuw. Voor de beste kwaliteit gaat u dus naar Cozijnsen Zitmeubelen.

Diana


Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!

René


Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.

Toon


Super mooie zaak  we hadden  problemen  met onze  tafel  maar  dat is succesvol  opgelost  door  cozijnsen zitmeubelen. Heel  veel  dank  daarvoor   wij zullen  zekerDit niet  vergeten  we zijn  jullie  heel  dankbaar  voor  de  goede  oplossing  en je wordt  daar  goed  behandeld  en  een bakkie koffie  staat  altijd  voor je  klaar