Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Bankstel herstofferen

Of u nu een design bankstel heeft of een exemplaar uit een outlet, er komt een moment dat deze sporen van slijtage begint te vertonen. Op zo´n moment zal vaak het besluit vallen, gaan we het bankstel herstofferen of niet.


Een bankstel laten herstofferen is vaak een goede optie, omdat u dan meestal voor een fractie van de prijs (ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe) klaar bent. Een ander voordeel is dat u bij het stofferen kan kiezen voor een geheel andere “look”. Dit kan een andere kleur bekleding zijn, maar ook van leder over gaan naar stof of andersom.

Bankstel bekleden

Ons bedrijf is onder andere gespecialiseerd in het herstofferen en repareren van vrijwel ieder bankstel. Ja u hoort het goed, ook voor reparatie kunt u bij ons terecht. Het kan namelijk best zo zijn dat er buiten de bekleding beschadigingen zijn of bijvoorbeeld dat het aanwezige koudschuim zijn beste tijd wel heeft gehad.


In tegenstelling tot veel andere bedrijfstakken is er in onze branche nog geen machine en of robot gevonden die ons ambacht kan overnemen. Een bankstel herstofferen was en is nog steeds “ouderwets” handwerk. 

Bankstel stofferen

Niet iedere meubelstoffeerder is gespecialiseerd in modern én klassiek stofferen van een bankstel.

Een voorbeeld is ouderwets springveren plaatsen en werken met jute, kapok en paardenhaar. Dit is weer geheel anders dan een bankstel opnieuw schuimen. Beide methodes vereisen uiterste nauwkeurigheid, maar toch weer geheel andere vaardigheden.


Ons werkgebied is vrij breed en hieronder treft u daar een deel van aan:


  • Arnhem
  • Den Bosch
  • Gelderland
  • Geldermalsen
  • Nijmegen
  • Noord-Brabant
  • Tiel
  • Utrecht
  • Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren als het gaat om het herstofferen van een bankstel en andere meubels. Ophalen en brengen doen wij binnen een straal van 25 kilometer van ons bedrijf.

Mocht u vragen hebben, stel deze dan gerust. Wij staan u graag te woord.

Bank stofferen

Laat uw bank stofferen door Cozijnsen Zitmeubelen. Cozijnsen zitmeubelen heeft jaren ervaring in het stofferen van meubelen, dus ook met een bank. Er kot veel kijken bij een bank stofferen. Zo is het de vraag hoeveel meter stof er nodig is, wat voor stof er nodig is, weet welke kleur u wilt, wat moet de kwaliteit van de stof zijn maar daarnaast ook of de vulling van de bank nog goed is. Bij Cozijnsen Zitmeubelen adviseren wij u graag bij het maken van een juiste keuze hiervan. Ons personeel heeft jaren ervaring en weet waar ze over praten. Wij geven u duidelijk alle voordelen en nadelen aan van uw wensen en keuzes zodat u krijgt wat u verwacht. Woont u ver weg van Geldermalsen? Dat maakt niet uit, Cozijnsen Zitmeubelen wilt alsnog graag uw bank stofferen. U kunt via het contactformulier dat gelinkt zit aan de knop hierboven, een afbeelding toevoegen zodat wij online kunnen beoordelen wat het zal kosten om de bank te stofferen in de stof naar uw wens. Dan komen wij de bank bij u ophalen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van een zo goed als nieuwe bank.

Diana


Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!

René


Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.

Toon


Super mooie zaak  we hadden  problemen  met onze  tafel  maar  dat is succesvol  opgelost  door  cozijnsen zitmeubelen. Heel  veel  dank  daarvoor   wij zullen  zekerDit niet  vergeten  we zijn  jullie  heel  dankbaar  voor  de  goede  oplossing  en je wordt  daar  goed  behandeld  en  een bakkie koffie  staat  altijd  voor je  klaar