Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Design on Stock herstofferen

Design on Stock staat bekend om hoogwaardig ontwerp met topkwaliteit. De ontwerpen van Design on Stock zijn tijdloos, daarom is het altijd de moeite waard om een Design on Stock zitmeubel opnieuw te bekleden. Maak gebruik van de diensten van Cozijnsen Zitmeubelen om uw Design on Stock meubel te laten herstofferen.


Cozijnsen Zitmeubelen is al vele jaren gespecialiseerd in het herstofferen van meubels, waaronder die van Design on Stock. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij ons kunt u eerlijk advies verwachten. Laat uw Design on Stock meubel herstofferen door Cozijnsen Zitmeubelen.

Artifort zitmeubelen

Voor het herstofferen van uw Design on Stock zitmeubelen kunt u vertrouwen op Cozijnsen Zitmeubelen! Met onze uitgebreide ervaring hebben we de expertise om uw Design on Stock zitmeubelen nieuw leven in te blazen. We beheersen de technieken om uw zitmeubelen op een zodanige manier te herstofferen dat de details en het uiterlijk van uw meubelstuk er exact uitzien als het origineel, zonder dat er onderscheid te maken is.


Indien u vragen heeft over het herstofferen, staan wij altijd voor u klaar! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of door ons contactformulier in te vullen.

Diana


Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!

René


Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.

Toon


Super mooie zaak  we hadden  problemen  met onze  tafel  maar  dat is succesvol  opgelost  door  cozijnsen zitmeubelen. Heel  veel  dank  daarvoor   wij zullen  zekerDit niet  vergeten  we zijn  jullie  heel  dankbaar  voor  de  goede  oplossing  en je wordt  daar  goed  behandeld  en  een bakkie koffie  staat  altijd  voor je  klaar