Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Design zitmeubels

Wij zijn specialist in het ontwerpen én herstofferen van designmeubelen en kunnen geheel op maat en naar wens van de opdrachtgever designmeubels leveren. Onze eigen zeer uitgebreide collectie van multifunctionele designmeubelen biedt voor ieder wat wils. Van mooie, zachte stoffen tot leder of lederlook, hout- en verschillende schuimsoorten als vulmiddel.


Onze designmeubelen worden allemaal op maat gemaakt in onze eigen werkplaats in Geldermalsen, provincie Gelderland. Het stofferen van de designmeubels wordt op een ambachtelijke wijze uitgevoerd door stoffeerders die jarenlang ervaring hebben in het vak. Het zijn meesters in maatwerk op elk meubelgebied. Van ontwerp tot herstofferen! Het is iedere keer weer een uitdaging om een goed ontwerp om te zetten naar een exclusief product. Wij doen dit met passie!

Design meubels op maat

Een mooi meubelstuk geeft een toegevoegde waarde aan het interieur. Dit kan zijn een bankstel, zitfauteuil, voetenbank of relaxstoel om zo maar eens wat designmeubels op te noemen. Door deze op maat te laten maken, krijgt u precies wat u wilt.


De meeste mensen zijn op zoek naar multifunctionele designmeubelen. Wij laten u graag zien dat mooi en praktisch hand in hand kunnen gaan. We kunnen bijvoorbeeld wandkasten ontwerpen en op maat maken met veel opbergruimte of waar boekenliefhebbers omvangrijke boekenverzamelingen overzichtelijk kunnen onderbrengen. Met een stijlvol en eenvoudig ontwerp zal deze er ook na jaren nog mooi uitzien.


Designmeubels op maat kunnen dus dienen als eyecatcher, maar ook als centraal rustpunt voor het hele gezin. Als voorbeeld nemen wij een bankstel. U moet er lekker op kunnen zitten, maar ook heerlijk op kunnen hangen na een drukke dag. Hebt u kinderen, dan weet u al uit ervaring dat er weleens iets om kan vallen. Een leder of lederlook bankstel biedt dan uitkomst.


Op al onze designmeubelen geven wij drie jaar garantie, zodat u altijd een beroep op ons kunt doen als er iets mis is of kapot gaat. Een reparatie wordt in onze werkplaats uitgevoerd, zodat u niet lang hoeft te wachten. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Maatwerk design

Daarnaast geven wij een prima kwaliteit of prijsverhouding voor nieuwe designmeubels op maat. Iedere keuze staat garant voor hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. De keuze bepaalt u!


Op onze site vindt u talloze foto’s ter inspiratie. Hebt u een eigen ontwerp en wilt u dit laten omzetten tot een stijlvol meubelstuk, dan helpen wij u hier graag bij. Wij adviseren u graag wat wel en wat niet kan, maar bijna niets is onmogelijk.


In onze showroom in Geldermalsen, provincie Gelderland, kunt u onze designmeubelen komen bewonderen, maar u kunt ook een afspraak met ons maken. Wij komen dan bij u thuis. Vaak is dit het geval als het gaat om het herstofferen of repareren van designmeubels. Wij werken van Arnhem, Den Bosch, Nijmegen tot Tiel en van Noord-Brabant tot Utrecht. Meer informatie over onze mogelijkheden en diensten kunt u lezen op de site. Mocht u besluiten om onze showroom te bezoeken, dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Graag tot ziens.