Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Gelderland herstofferen

Gelderland meubels: wie kent ze niet? Ze zijn populair, want het zijn meubelen voor iedere generatie. We vinden ze in veel huishoudens. De trendy look en mooie stoffen zorgen voor duurzaamheid. Maar voor alles geldt: wat gebruikt wordt is onderhevig aan slijtage. Ditzelfde geldt voor meubels van Gelderland. Van tijd tot is herstoffering nodig en het is bijna onvermijdelijk dat een meubelstuk een keer kapot gaat. U kunt dan bij ons terecht, want stofferen en repareren doen wij goed én voordelig.

Gelderland

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het herstofferen en repareren van meubels van topmerken. Gelderland is er daar één van. De meubels stofferen wij op originele wijze met de daarbij behorende kwalitatief hoogwaardige materialen en hoezen. Om uw meubel zo mooi mogelijk te houden, kunnen wij deze voorzien van bijvoorbeeld stoffeerstrippen aan de hoes, zodat u de stoffering er eenvoudig kunt afhalen en opzetten.

Gelderland meubels

Gelderland meubels herstofferen is voor ons altijd een uitdaging, want dit merk vraagt om kwaliteit. En dit krijgt u! Het kan ook zijn dat uw fauteuil of bankstel in de loop van de tijd wat oneffenheden vertoont of is doorgezeten. Te hard neerploffen op de bank en een spant kan breken. Wij repareren uw meubelstuk op originele wijze.

Gelderland reparatie

Voordat wij de reparatie van uw meubelstuk gaan uitvoeren, krijgt u eerst een prijsindicatie. Indien u ons de opdracht geeft, dan kunnen de meubels, tegen een kleine meerprijs, gehaald en gebracht worden. Binnen een straal van 25 km vanaf onze showroom is het zelfs gratis! Gelderland meubels herstofferen of repareren? Bij ons zit u goed. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.


De deuren van onze nieuwe stoffeerderij en showroom in Geldermalsen, provincie Gelderland zijn voor u geopend! Kijk hier voor onze openingstijden. De koffie staat voor u klaar!