Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Giorgetti herstofferen

Giorgetti staat voor elegantie, eenvoud en daadkracht. Een Giorgetti zitmeubel bezit een Italiaanse charme en is een waardevol stuk in uw interieur.

Giorgetti

Cozijnsen Zitmeubelen verzorgt de herstoffering tot in detail, zodat u weer jarenlang kunt genieten van uw Giorgetti zitmeubel!.

Bezoek onze showroom om ons uitgebreide assortiment stoffen en leer te bekijken. Zo kunnen we de mogelijkheden direct met u bespreken. Uiteraard zijn er ook veel voorbeelden te zien in onze showroom. U bent van harte welkom!

Giorgetti zitmeubel

Laat uw Giorgetti zitmeubel herstofferen zodat hij er weer uit ziet als nieuw. Onze gespecialiseerde herstoffeerder zorgt er voor dat uw product weer als nieuw is. 

Prijs herstofferen

Het is voor ons erg lastig om online een indicatie te geven van de prijs van het herstofferen van uw Giorgetti zitmeubel. De prijs varieert per product en per stof. Zo is voor een bank meer stof nodig dan voor een stoel. Als u weet welke stof u op uw nieuwe product wilt hebben, kunt u een foto maken van uw zitmeubel en deze met de gewenste stof doorsturen via de button hieronder. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een prijsvoorstel of met eventuele vragen.