Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Gispen herstofferen

Gispen is een toonaangevend Nederlands merk dat is uitgegroeid van een leverancier van huisinrichting tot aan inrichting van behandelcentra. Dit zegt al voldoende over de kwaliteit van uw Gispen zitmeubel. Gispen is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van design meubels en kantoor meubels.

Gispen herstoffering

Gispen herstoffering is een veel terugkomend element op de cv van Cozijnsen Zitmeubelen. Laat uw Gispen zitmeubel zonder zorgen herstofferen bij ons en u krijgt uw zitmeubel als nieuw retour! Hiermee kunt u weer jaren genieten van uw Gipsen zitmeubel.

Gispen showroom

Bezoek onze showroom om ons assortiment stoffen en leer te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom! Onze showroom zit gevestigd in Geldermalsen. Hier ontvangt u advies van onze gespecialiseerde adviseurs die u graag helpen bij het maken van een juiste keuzen.

Kosten herstofferen

Omdat er heel veel mogelijkheden zijn bij het herstofferen van uw Gispen zitmeubel is het online vrijwel niet aan te geven wat het gaat kosten. Daarom kunt u bij ons in de showroom terecht of u stuurt via de button onder deze tekst een foto van uw meubel door met de nieuwe stof die u graag wilt hebben. Dan zullen wij u een vrijblijvende offerte opsturen of eventueel een aantal vragen stellen over uw product. Zo kunnen wij het beste zien wat het gaat kosten.