Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Harvink Herstofferen

Cozijnsen zitmeubelen is gespecialiseerd in Harvink stofferen. Wij stofferen Harvink banken, stoelen en fauteuils. Uw oude Harvink meubel weggooien is zonde. Wij kunnen op een vakkundige manier de oude stof demonteren, eventueel de vulling vervangen en een nieuwe stof naar wens op uw Harvink bank of fauteuil stofferen. Zo kunt u weer jaren vooruit met uw Harvink meubel.

Harvink bank stofferen

Als de huidige stof beschadigd is of u uitgekeken bent op de kleur kun u altijd ons uw Harvink bank stofferen. Wij hebben keuze uit kwalitatief hoogstaande stoffen zodat u lang kunt genieten van een zo goed als nieuwe Harvink bank die weer helemaal matcht bij uw wensen en uw huidige interieur. De stoffen waarmee wij werken zijn allemaal te bezichtigen in onze ruime showroom te Geldermalsen. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de stoffen, wat de voor en nadelen hier van zijn, wat de kwaliteit is en ga zo maar door. Op uw Harvink bank wilt u uiteraard de beste stof die past bij uw wensen. Kwaliteit, daar staan wij voor.

Harvink Fauteuil stofferen

Ook stofferen wij graag uw Harvink fauteuil graag. Op het moment dat u uw Harvink fauteuil wilt laten stofferen, kunt u deze meenemen naar onze showroom. Ook is het mogelijk om hiervan een foto te maken en naar ons toe te sturen. Wij kunnen na het weten van de staat van de fauteuil, en het type stof die u wenst, een prijs geven waarvoor u zelf kunt bepalen of u hiermee akkoord gaat. Deze prijs ligt altijd vele male lager dan de nieuw prijs van een Harvink fauteuil.

Diana


Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!

René


Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.

Toon


Super mooie zaak  we hadden  problemen  met onze  tafel  maar  dat is succesvol  opgelost  door  cozijnsen zitmeubelen. Heel  veel  dank  daarvoor   wij zullen  zekerDit niet  vergeten  we zijn  jullie  heel  dankbaar  voor  de  goede  oplossing  en je wordt  daar  goed  behandeld  en  een bakkie koffie  staat  altijd  voor je  klaar