Wij zijn 3 t/m 5 juli gesloten

Herstofferen

Herstofferen biedt de mogelijkheid om uw huidige bank of fauteuil een tweede of misschien wel een derde leven te geven. In veel gevallen kan het een positief prijsverschil opleveren van 40% tot wel 60% ten opzichte van de aanschaf van een nieuw zitmeubel. Ook kunnen we de kwaliteit verbeteren, door bijvoorbeeld hoogwaardiger schuim en/of stof of leder te gebruiken. Wij werken met meubelstoffen van o.a.: de Ploeg, Reynaldo, Chivasso, Switch, Keymer en Cachet . Het leder van: van Hulst, Ohmann en van Leeuwen Leder. Dus wilt u uw meubels laten herstofferen? Kom dan Cozijnsen Zitmeubelen.

Meubelstoffeerder

Wij streven naar een goede kwaliteit en ons doel is om de stoffering precies hetzelfde te maken als in de originele staat. Ieder (design)merk hanteert een eigen werkmethodiek. Bijvoorbeeld Gelderland meubelen werkt met strippen voor afneembare hoezen en er hoort een bandje/ lint onder de sierstiksels. Of een Leolux, pure kwaliteit en ook weer een heel eigen techniek en werkwijze. Cozijnsen Zitmeubelen is gespecialiseerd in Gelderland, Leolux, Artifort, Montis, Giorgetti, Gispen en Stressless herstofferingen! In de afgelopen jaren hebben wij al heel wat mooie design meubelen mogen herstofferen, uw meubel is bij ons echt in goede handen! Wij zijn gespecialiseerde meubelstoffeerder. Bent u opzoek naar een meubelstoffeerder? Kom dan naar Cozijnsen Zitmeubelen.

Stoffering zitmeubel

Bent u geïnteresseerd in het herstofferen van uw zitmeubel? Dan kunt u contact met ons opnemen of uiteraard onze showroom bezoeken. In onze showroom hebben wij verschillende stoffen- en lederstalen, zodat wij een passende prijsopgave voor u kunnen maken. Als u akkoord gaat met de prijsopgave, dan plannen we een afspraak in voor het halen én uiteraard ook het terugbrengen van uw zitmeubel. Dit verzorgen wij tot 25 kilometer helemaal gratis! Bent  u opzoek naar een stoffering voor uw zitmeubel? Kom dan naar Cozijnsen Zitmeubelen in Geldermalsen! Wij geven uw zitmeubel een nieuwe stoffering.