Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Herstoffering Culemborg

Cozijnsen Zitmeubelen herstoffeert al jaren de mooiste meubels uit de regio. Zo ook in Culemborg. Met de ruime keuze uit stoffen en ledersoorten is er altijd een stof die bij uw interieur past waardoor uw meubelen als nieuw worden. De adviseurs van Cozijnsen zitmeubelen helpen u graag, met een ruime kennis, groot assortiment en de ervaring die Cozijnsen zitmeubelen heeft op gebouwd met het stofferen van meubels, onder ander in Culemborg, kunnen ze iedereen helpen.

Meubelstoffeerderij Culemborg

Naast het stofferen van uw stoel of bank, wordt indien nodig ook de vulling van de kussens vervangen met schuim naar wens. U kunt zelf bepalen of u en zacht of stevig comfort prefereert. U heeft dus echt uw meubel als nieuw. Heeft u interesse? Geldermalsen ligt op zo’n 10 minuten rijden vanaf Culemborg. Het is via de provinciale weg te bereiken, of via de snelweg. Ook kunnen wij uw meubel ophalen en bezorgen in Culemborg als dat een wens is. Wij staan voor u klaar en zijn pas tevreden als u dat bent!

Meubel stofferen Culemborg

Woont u in Culemborg en wilt u uw meubel stofferen? Kom dan naar Geldermalsen. U kunt een offerte opvragen via ons contact formulier. Hierin kunt u uw gewenste stof benoemen en een foto van uw meubel toevoegen zodat Cozijnsen Zitmeubelen een gepaste prijs kan doorsturen. U bent ook van harte welkom in onze showroom.

Diana


Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!

René


Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.

Toon


Super mooie zaak  we hadden  problemen  met onze  tafel  maar  dat is succesvol  opgelost  door  cozijnsen zitmeubelen. Heel  veel  dank  daarvoor   wij zullen  zekerDit niet  vergeten  we zijn  jullie  heel  dankbaar  voor  de  goede  oplossing  en je wordt  daar  goed  behandeld  en  een bakkie koffie  staat  altijd  voor je  klaar