Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

U bent hier: Webshop ❯ Karpetten
Groep
Geen filters beschikbaar
Merk
Geen filters beschikbaar
Maat
Geen filters beschikbaar
Seizoen
Geen filters beschikbaar

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de ingestelde filters.

Karpetten Gelderland

Cozijnsen Zitmeubelen verkoopt de mooiste karpetten van Gelderland. Bekijk de complete collectie of bekijk ze online. Er zijn karpetten te leveren in veel verschillende stijlen, materialen, merken en maten. Ook zijn er ronde karpetten in de collectie. Qua materialen zijn er onder andere stoffen karpetten en jute karpetten. Verder zijn er zoals gezegd karpetten in vele maten zoals 170x240cm karpetten, 160x230cm karpetten, 200x290cm karpetten en ga zo maar door. Cozijnsen Zitmeubelen levert overal de mooiste karpetten, zoals in Gelderland, Utrecht, Brabant en Zuid-Holland. Cozijnsen Zitmeubelen is gevestigd te Geldermalsen. In de ruime showroom kunt u genoeg inspiratie op doen en de professionele adviseurs kunnen u helpen bij het maken van een juiste keuze.

Karpetten Goedkoop

Er zijn in vele prijsklassen karpetten te vinden bij Cozijnsen Zitmeubelen. Zo betaald u nooit te veel voor de mooiste karpetten. Bekijk alle prijzen online, of bezoek Cozijnsen Zitmeubelen in Geldermalsen, in de Betuwe, voor alle mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag.

Karpetten By Boo

Cozijnsen Zitmeubelen levert vele karpetten van By Boo. By Boo is een mooi merk met vele keuzes en dat allemaal met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunt u er van uit gaan dat u met een By Boo Karpet een mooi product heb voor de beste prijs. Cozijnsen Zitmeubelen is trotse By Boo dealer.