Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Leolux Faya Lobi herstofferen

Laat Cozijnsen Zitmeubelen uw Leolux Faya Lobi herstofferen. Cozijnsen Zitmeubelen is al jaren gespecialiseerd in het herstofferen van uw Leolux Faya Lobi. Verder stoffeert Cozijnsen Zitmeubelen ook andere Leolux producten en ook andere merken. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. U kunt via de onderstaande knop contact met ons opnemen en daarbij een foto sturen voor in de bijlage. Op deze manier kunnen wij het best mogelijke advies aanbieden.

Leolux Faya Lobi herstellen

Zijn er andere problemen met uw Leolux Faya Lobi? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen uw Faya Lobi herstellen als de beste. Via de offerte knop hieronder wordt u doorgeleid naar de contactpagina waarin u een foto van uw Leolux Faya Lobi kan doorsturen. Wij kunnen via de mail reageren op uw aanvraag met eventueel prijzen voor het stofferen van uw Leolux Faya Lobi.


Leolux Lobi refurbished

Bij Cozijnsen Zitmeubelen is het mogelijk om een Leolux Faya Lobi Refurbished bank te kopen of laten kopen. Wat houdt laten kopen in? Wij zoeken voor u een tweedehands model en stofferen deze dan naar wens. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Diana


Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!

René


Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.

Toon


Super mooie zaak  we hadden  problemen  met onze  tafel  maar  dat is succesvol  opgelost  door  cozijnsen zitmeubelen. Heel  veel  dank  daarvoor   wij zullen  zekerDit niet  vergeten  we zijn  jullie  heel  dankbaar  voor  de  goede  oplossing  en je wordt  daar  goed  behandeld  en  een bakkie koffie  staat  altijd  voor je  klaar