Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Leolux herstofferen

U wilt uw Leolux laten herstofferen of laten repareren? Bij ons zit u goed! Een Leolux is bijzonder en onderscheidt zich door zijn originaliteit. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig. Laat uw leolux herstofferen door Cozijnsen zitmeubelen. De meubels van Leolux kunnen jarenlang meegaan, maar u ontkomt er niet aan om uw Leolux een keer opnieuw te laten bekleden. Slijtage van de bekleding is immers een gevolg van het gebruik, wat u niet kunt voorkomen. Cozijnsen Zitmeubelen verzorgt graag de stoffering of uw nieuwe bekleding, want wij zijn gespecialiseerd op de herstoffering van Leolux zitmeubelen. Leolux herstofferen? Cozijnsen Zitmeubelen!

Leolux specialist

Als specialist in herstoffering van onder andere Leolux, bent u bij onze meubelstoffeerderij aan het juiste adres. Of het nu gaat om een Leolux Pallone, een Leolux Bora Balanza, Leolux Scylla, Leolux Cuno, Leolux Antonia, Leolux Pupilla of bijvoorbeeld een Leolux Cuno, door onze jarenlange ervaring in meubelstoffering weten wij precies hoe wij met een hoogstaand merk als Leolux moeten omgaan. In onze meubelstoffeerderij repareren en stofferen wij alle soorten zitmeubelen: van banken, eetkamerstoelen tot luxe fauteuils van topmerken! Uw meubel is bij ons in vertrouwde handen, wij zorgen dat wij uw meubel perfect bekleden, dus ook van een designermeubel als Leolux! Laat uw Leolux herstofferen door Cozijnsen Meubelen & Interieurs. 

Leolux meubelen

Leolux meubelen zijn niet goedkoop, waar u dan ook lang plezier van wilt hebben. Daarom is het zonde om uw Leolux bank of fauteuil weg te doen. Opnieuw bekleden is daarom altijd de moeite waard. Is één van uw Leolux meubelen beschadigd? Ook dan kunnen wij u helpen. Naast dat we stofferen, repareren wij namelijk ook meubels, van stoel tot grote bankstellen. Is uw (koud)schuim ook versleten? Ook dit kunnen wij vervangen met dezelfde vulling als het origineel. Wij gaan als volgt te werk: u kunt ons een foto van uw huidige fauteuil of bank sturen, zodat wij u een prijsopgave kunnen verstrekken. De prijs is afhankelijk van de grootte van het zitmeubel en de keuze van de stof of leder. Wij kunnen u adviseren en geven u de beste opties tegen een betaalbare prijs. Indien u akkoord bent, dan komen wij uw meubel ophalen en gaan we uw meubel stofferen in onze meubelstoffeerderij. Als de stoffering klaar is, dan brengen wij uw meubel weer retour. Ook kunnen wij gratis bij u langskomen om uw meubel te bekijken.

Leolux bank opknappen

Wij zorgen ervoor dat uw stoel of bank straks weer als nieuw in uw interieur terecht komt. Neem snel contact met ons op voor uw nieuwe meubilair. U kunt ons bellen, mailen of naar onze showroom komen in Geldermalsen, waar naast vele soorten en kleuren stof- en lederstalen ook een uitgebreide collectie kasten, dressoirs, salontafels en eettafels hebben, kortom: alles om uw interieur compleet te maken. Laat ons uw Leolux bank opknappen.

Leolux bank repareren

Ook is het in overleg mogelijk om uw Leolux bank te repareren, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om een foto in de bijlage van ons contactformulier te upladen, zodat wij online kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.


Klik hier voor de route naar Cozijnsen Zitmeubelen.


Diana


Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!

René


Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.

Toon


Super mooie zaak  we hadden  problemen  met onze  tafel  maar  dat is succesvol  opgelost  door  cozijnsen zitmeubelen. Heel  veel  dank  daarvoor   wij zullen  zekerDit niet  vergeten  we zijn  jullie  heel  dankbaar  voor  de  goede  oplossing  en je wordt  daar  goed  behandeld  en  een bakkie koffie  staat  altijd  voor je  klaar