Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Maatwerk meubels Tiel

Woonachtig in Tiel? Voor maatwerk meubels bent u bij ons aan het juiste adres. Komt u maar eens naar onze moderne meubelwinkel in de regio Tiel om de mogelijkheden te bespreken. Het grote voordeel van zitmeubels op maat is dat u uw eigen materiaal kunt kiezen. Bovendien zijn alle afmetingen mogelijk en kan eventuele apparatuur op de juiste manier worden weggewerkt. Samen met u maken wij een ontwerp op basis van uw wensen. Gaat u akkoord, dan gaan wij met veel enthousiasme aan de slag om uw meubels te vervaardigen.


Wij vervaardigen meubels op maat waarbij wij de functionaliteit niet uit het oog verliezen. In combinatie met onze persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit ontstaat er een unieke werkwijze. Hebt u een eigen ontwerp? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U hoeft alleen maar even een afspraak te maken, want wij komen ook aan huis! Makkelijker kan het niet.


Meubelwinkel Tiel

In vrijwel geen enkele meubelwinkel vindt u zitmeubels die exact bij u passen. U neemt dan met iets minder genoegen. Dit is niet nodig, want door meubels op maat te laten maken krijgt u precies wat u wilt. Het is misschien iets duurder dan een standaardmeubel, maar u krijgt dan wel een duurzaam meubelstuk naar wens. Ons vakmanschap is uw garantie voor kwaliteit. Bovendien wij lid van CBW. Dit betekent voor u als consument een extra zekerheid. Meer hierover vindt u in onze algemene voorwaarden.


Wij denken met u mee over de meubels die voor u gemaakt worden. De stijl, de vorm, de kleur en het materiaal moeten bij elkaar passen. Ieder meubel is uniek, want wij zijn meesters in maatwerk. Wij maken meubels die niemand heeft. Wat dacht u van een diner eet bank? Een bijzondere bank die geheel op maat kan worden gemaakt.

Stofferen Tiel

Maar wij doen meer, want u kunt u bij ons ook uw meubel opnieuw laten stofferen. Zo krijgt uw oude fauteuil een tweede leven. Voor wat betreft het stofferen van uw meubels kunt u de online stoffentool gebruiken. Dit is een computerprogramma waarbij met een paar muisklikken de stofkeuze kan worden gemaakt waarmee een zitmeubel gestoffeerd kan worden. Wij hopen dat hiermee de keuze voor u wat makkelijker wordt.


Onze service stopt niet wanneer uw meubels klaar zijn. Wij leveren zelf uw wensmeubel af en zorgen voor een perfecte plaatsing. U kunt bij ons terecht voor het vervaardigen van onder andere:


  • Eettafels
  • Fauteuil
  • Hoekbank
  • Hoektafels
  • Salonkast
  • Salontafels
  • Café bank
  • Eetkamerstoelen