Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Maatwerk Zitmeubelen

U zoekt een zitmeubel op maat? Dan bent u bij Cozijnsen Zitmeubelen op het juiste adres, want dat is precies onze specialiteit!


Wij maken banken, hoekbanken, stoelen, fauteuils en relaxfauteuils op maat.

Zitmeubel

U bent op zoek naar een zitmeubel, geheel naar eigen wens en maatvoering? Dat bent u bij ons aan het goede adres. U kunt de maten van uw zitmeubel en keuze van de stof of leder aan ons kenbaar maken en wij zorgen voor een  hoogwaardig zitmeubel.


Onze rompen, welke wij uiteraard zelf maken, worden gemaakt van multiplex, beuken- of vurenhout en afgewerkt met hardboard. Een degelijke romp is een goede basis voor een zitmeubel van hoge kwaliteit.

Stoel maatwerk

Zoekt u een maatwerk stoel? Cozijnsen zitmeubelen helpt u graag. Bekijk de hele collectie online, of kom voor advies naar onze showroom te Geldermalsen. Bij advies voor een maatwerk stoel is het belangrijk dat onze adviseurs als uw eisen en wensen weten zodat zij met u kunnen bepalen welke maatwerk stoel er het best bij u past. Door de ervaringen en specialisme van onze adviseurs stellen zij de juiste vragen zodat u optimaal geholpen wordt.