Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Meubels Beneden Leeuwen

Cozijnsen Zitmeubelen levert veel meubels in Beneden Leeuwen. Cozijnsen Zitmeubelen is met zijn meubels gevestigd in Geldermalsen. Zoekt u een hoekbank, bank, stoel, fauteuil, relaxfauteuil, tafel, lamp of andere accessoires? Cozijnsen Zitmeubelen heeft al deze meubels in hun ruime showroom te Geldermalsen. De adviseurs van Cozijnsen Zitmeubelen hebben jaren ervaring in het stofferen en verkopen van meubels en helpen al jaren mensen in Beneden Leeuwen aan de mooiste meubels.


Kom langs in onze showroom of kijk online voor de mogelijkheden. Cozijnsen Zitmeubelen vindt graag de perfecte meubelen voor u. Woont u in Beneden Leeuwen en heeft u interesse in onze meubels? Kom dan zeker eens langs in Geldermalsen. Onder het genot van een lekkere kop koffie of wat fris helpen we u graag verder met uw interieur. 

Woonwinkel Beneden Leeuwen

Naast meubels heeft Cozijnsen Zitmeubelen nog vele andere producten in de woonwinkel beschikbaar. Zoals raambekleding, gordijnen, kleden, sierkussens, en vele andere producten. De woonwinkel ligt dichter dan 25km van Beneden Leeuwen. De koffie staat voor u klaar! Cozijnsen zitmeubelen is dus een echte woonwinkel. Beneden leeuwen ligt hier niet ver van de ruime showroom vandaan.

Herstofferen Beneden Leeuwen

Woont u in Beneden Leeuwen en wilt u uw huidige meubels laten herstofferen? Cozijnsen Zitmeubelen is gespecialiseerd in het herstofferen van meubels. Zo heeft Cozijnsen Zitmeubelen ook vele refurbished modellen van veel bekenden merken als Leolux, Artifort en Gelderland. In onze ruime showroom hebben wij vele verschillende stoffen en lederstoffen van veel verschillende kleuren, merken en patroontjes. Hierdoor vindt u dus altijd iets wat bij uw interieur past. Tijdens het herstofferen van bijvoorbeeld uw bank, wordt meestal ook de vulling vernieuwd. U kunt daarna dus genieten van een meubel die als nieuw is. Cozijnsen Zitmeubelen begrijpt dat uw bank niet achter in uw auto past. Daarom halen we, ook in Beneden Leeuwen, uw bankstel of ander meubelstuk graag op.