Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Meubesltoffeerderij

Cozijnsen Zitmeubelen is jaren geleden al begonnen als meubelstoffeerderij. Een paar jaar later is de meubelstoffeerderij wegens succes uitgebreid tot een meubelwinkel met een zeer ruime showroom. Met onze jaren ervaring, stofferen wij uw meubelen als de beste. U kunt kiezen uit vele stoffen in verschillende kleuren en maten. Ook vernieuwen wij het schuim indien nodig. Zo zit uw bank of stoel weer als nieuw! Betaal niet te veel, weggooien is zonde, wij herstellen uw meubel in onze meubelstoffeerderij als geen ander! Wij gebruiken alleen hoogwaardig kwaliteitsmaterialen, zodat u zeker weet dat u weer heel lang kan genieten van uw opnieuw gestoffeerde meubelstuk. Zoek niet verder naar een meubelstoffeerderij, kom naar Cozijnsen Zitmeubelen.

Meubelstoffeerder

Onze meubelstoffeerder helpt u graag bij het maken van een juiste keuze. In iedere stof of leersoort zit verschil en wij vinden het belangrijk dat u daar van op de hoogte van bent. De ene stof gaat langer mee dan de andere, sommige stoffen zijn makkelijker schoon te maken, sommige stoffen zitten comfortabeler en ga zo maar door. Onze meubelstoffeerder is gespecialiseerd zijn vak en vertelt u hier graag alles over. U bent van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen, waar wij graag uitleggen wat de voor- en nadelen zijn, en u helpen bij het maken van de juiste keuzen.

Stoffering

Dus heeft u een oud meubelstuk? Zit u er over na te denken om deze weg te gooien? Vindt u hem daar nog wel te goed voor? Cozijnsen Zitmeubelen zorgt voor een nieuwe stoffering en een nieuwe levensloop van uw oude meubelstuk. U laat hem helemaal maken zoals u dat wilt.