Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Meubelwinkel Culemborg

Cozijnsen Zitmeubelen levert de beste en de mooiste meubels voor Culemborg. Cozijnsen Zitmeubelen is gevestigd te Geldermalsen. Dit ligt naast Culemborg en is op 10 minuten rijden te bereiken. Bent u op zoek naar de mooiste en beste meubels in Culemborg?

Culemborg

Bezoek onze ruime showroom of kijk online voor alle mogelijkheden. Er zijn vele soorten meubels in het assortiment van Cozijnsen Zitmeubelen zoals stoelen, banken, tafels en nog veel meer. Woont u in Culemborg of woont u vlak bij Culemborg en bent u benieuwd naar Cozijnsen zitmeubelen? U bent van harte welkom. Onze getrainde adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze zodat u genieten van de mooiste en beste meubelen die helemaal thuis passen bij uw intereur.


Meubelzaak Culemborg

Bij ons vindt u ook diverse andere producten als buitenmeubelen en accessoires. U kunt dus vele combinaties maken om uw complete interieur tot een geheel te brengen. Maak uw huiskamer nog mooier, ervaar een nog betere zitcomfort of geef uw huis wat meer verlichting. Het kan allemaal bij Cozijnsen Zitmeubelen. Wij helpen u graag in onze ruime showroom in Geldermalsen, gelegen naast Culemborg. De koffie of wat fris staat voor u klaar.

Woonwinkel Culemborg

In onze woonwinkel te Geldermalsen hebben wij ook vele stof keuze voor uw producten. U kunt kiezen uit vele stoffen van de beste merken. Genoeg redenen dus om vanuit Culemborg naar Geldermalsen te rijden. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstofferen van uw producten. Wij stofferen vele meubels voor merken als Artifort, Leolux en vele andere meubelen.

Contact

Bent u overtuigd? Onze adviseurs staan voor u klaar en u bent van harte welkom. Als u vragen heeft kunt u uiteraard ook bellen of contact opnemen via het contact formulier van onze website.