Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Meubelwinkel Geldermalsen

Cozijnsen Zitmeubelen is de meubelwinkel van Geldermalsen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het stofferen en herstofferen van verschillende meubelen. Daarnaast heeft Cozijnsen Zitmeubelen een ruime showroom voorzien van de mooiste meubelen. Deze meubelen kunt u ook online bekijken. Cozijnsen Zitmeubelen heeft een ruim aanbod in stoelen, eetkamer stoelen, relaxfauteuils, banken, hoekbanken, tafels, kasten, tv meubels, accessoires, en ga zo maar door. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze waardoor u kunt genieten van de mooiste meubelen die bij uw interieur passen.

Meubels Geldermalsen

Naast de zitmeubelen en tafels heeft Cozijnsen Zitmeubelen ook vele lampen, accessoires, raambekleding, gordijnen, schilderijen, refurbished meubelen en sale artikelen in de ruime showroom in Geldermalsen staan. Geldermalsen is een Centraal gelegen dorp tussen Culemborg en Tiel. Het is 10 minuten rijden vanaf de A2 en de A15. Geldermalsen ligt in de Betuwe in Gelderland en staat bekend om de bloesem. Daarnaast is ligt Geldermalsen op een half uur afstand van Den Bosch en Utrecht. Het is dus zeer goed bereikbaar.

Woonwinkel Geldermalsen

Cozijnsen Zitmeubelen heeft naast de meubels voor in uw huis, ook buitenmeubelen in de showroom in Geldermalsen staan. Diverse meubels die speciaal zijn ontwikkeld zodat u deze meubelen het hele jaar buiten kunt laten staan. Dit komt door de stoffen die gebruikt worden tijdens de stoffering van deze meubelen. U hoeft u dus geen zorgen te maken over regen. Deze buitenmeubels kunnen daar tegen!

Contact

Bent u geïnteresseerd in de meubelen van Cozijnsen Zitmeubelen? Bekijk deze dan online, of bezoek onze ruime showroom in Geldermalsen! Heeft u vragen, neem dan contact op via ons telefoonnummer of via het contact formulier. Wij helpen u graag!