Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Meubelwinkel Houten

Cozijnsen zitmeubelen is de meubelwinkel van de regio. Zo zit Cozijnsen zitmeubelen gevestigd in Geldermalsen. Dat ligt op nog geen half uur rijden van Houten! In onze ruime meubelwinkel helpen we u graag bij het uitzoeken van verschillende meubels. Bent u op zoek naar een bank, hoekbank, kast, stoel, eetkamerstoel, relax fauteuil, raamdecoratie het herstofferen van uw huidige meubel of naar een refurbished meubel? Kom dan naar Cozijnsen zitmeubelen! Wij helpen u graag, onze adviseurs staan klaar om u te helpen. Met onze jaren ervaringen in de meubels en onze ruime collectie kunnen wij iedereen helpen. De koffie staat voor u klaar. Zoekt u een meubelwinkel? Houten ligt op een kwartier rijden vanaf Geldermalsen. Wij helpen u graag.

Meubelzaak Houten

Onze meubelzaak, Cozijnsen zitmeubelen, in Geldermalsen levert vele meubels in de regio. Zo ook in Houten. Wij bezorgen onze meubels en halen eventueel uw oude meubels op. Wij herstofferen ook vele banken en stoelen voor klanten uit Houten. Zo ook meubels van Artifort en Leolux. Wij maken uw meubel weer als nieuw zodat u voordelig genieten van uw design meubel. Wij hebben vele stoffen en leder soorten in de winkel liggen waardoor het complimenteus is bij uw interieur.

Meubels herstofferen Houten

Geef uw meubels een tweede kans door je meubels te laten herstofferen! Het herstofferen van je meubel kan wel 40% tot wel 60% in prijs schelen opzichte van de aanschaf van een nieuw meubel. Kom je uit Houten en wil je meubels laten herstofferen? Wij doen het graag voor u als meubelwinkel Houten! 

Meubels kopen Houten

Wilt u meubels kopen in Houten of woont u vlak bij Houten? Rij ook eens naar onze showroom in Geldermalsen. Op zo’n 20 minuten rijden van Houten vindt u onze ruime showroom. In onze showroom leveren wij vele kwaliteitsmeubelen. Wij herstofferen uw huidige meubel ook graag. wij hebben heel veel stoffen op voorraad en onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Contact

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en u bent van harte welkom. Als u meer wil weten of vragen heeft kunt u natuurlijk ook bellen of contact opnemen via het contactformulier van onze website.