Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Meubelwinkel Houten

Cozijnsen zitmeubelen is de meubelwinkel van de regio. Zo zit Cozijnsen zitmeubelen gevestigd in Geldermalsen. Dat ligt op nog geen half uur rijden van Houten! In onze ruime meubelwinkel helpen we u graag bij het uitzoeken van verschillende meubels. Bent u op zoek naar een bank, hoekbank, kast, stoel, eetkamerstoel, relax fauteuil, raamdecoratie het herstofferen van uw huidige meubel of naar een refurbished meubel? Kom dan naar Cozijnsen zitmeubelen! Wij helpen u graag, onze adviseurs staan klaar om u te helpen. Met onze jaren ervaringen in de meubels en onze ruime collectie kunnen wij iedereen helpen. De koffie staat voor u klaar. Zoekt u een meubelwinkel? Houten ligt op een kwartier rijden vanaf Geldermalsen. Wij helpen u graag.

Meubelzaak Houten

Onze meubelzaak, Cozijnsen zitmeubelen, in Geldermalsen levert vele meubels in de regio. Zo ook in Houten. Wij bezorgen onze meubels en halen eventueel uw oude meubels op. Wij herstofferen ook vele banken en stoelen voor klanten uit Houten. Zo ook meubilair van Artifort en Leolux. Wij maken uw meubelen weer als nieuw zodat u voordelig geniet van uw design meubel. Wij hebben vele stoffen en leder soorten in de winkel liggen waardoor het complimenteus is bij uw interieur.

Meubels herstofferen Houten

Wilt u uw meubels een tweede kans geven? Onze meubelwinkel biedt u de optie om uw meubels te herstofferen! Het herstofferen van uw meubel kan wel 40% tot wel 60% in prijs schelen opzichte van de aanschaf van een nieuw meubel. Komt u uit Houten en wilt u meubels laten herstofferen? Wij doen het graag voor u als meubelwinkel Houten! 

Meubels kopen Houten

Woont u in Houten of in de buurt van Houten? Bezoek dan ook eens onze meubelwinkel in Geldermalsen.  Op zo’n 20 minuten rijden van Houten vindt u onze ruime showroom. In onze showroom leveren wij vele kwaliteitsmeubelen. Wij herstofferen uw huidige meubelen ook graag. wij hebben een ruime selectie aan stoffen op voorraad en onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Contact

In onze meubelwinkel staan onze adviseurs altijd voor u klaar en bent u van harte welkom. Als u meer wilt weten of vragen heeft kunt u natuurlijk ook bellen naar onze meubelwinkel of contact opnemen via het contactformulier van onze website.