Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Meubelwinkel Tiel

Cozijnsen Zitmeubelen is de meubelwinkel van de regio Tiel. Onze showroom bevindt zich in Geldermalsen, op 15 minuten rijden vanaf Tiel. Ook is er een trein verbinding van Tiel naar Geldermalsen en stopt er een bus op 100 meter afstand van onze ruime showroom. Cozijnsen Zitmeubelen heeft kwalitatief hoogstaande meubels en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuzes. Zo hebben wij, met onze ruime showroom, veel aanbod zoals eetkamerstoelen, stoelen, relax fauteuils, banken, hoekbanken, tafels, accessoires, lampen, raambekleding en wandbekleding. Genoeg redenen dus om van Tiel naar Geldermalsen te rijden dus! Dus bent u op zoek naar meubelwinkel Tiel? De beste meubelwinkel van regio Tiel is Cozijnsen Zitmeubelen in Geldermalsen.

Meubelzaak Tiel

Bent u op zoek naar een meubelzaak in Tiel? Rij eens naar Geldermalsen! Hier hebben wij een ruime showroom met vele mogelijkheden en deskundig advies. Cozijnsen zitmeubelen is ook gespecialiseerd in het herstofferen van diverse meubelen zoals Artifort en Leolux banken. Wij heten u graag welkom in onze showroom in Geldermalsen. De koffie en het fris staat voor u klaar.

Woonwinkel Tiel

Bekijk de mooiste woonwinkelartikelen bij Cozijnsen Zitmeubelen. Wij leveren al jaren de mooiste meubels in de regio van Tiel. Kom naar de mooiste woonwinkel van regio Tiel en kom naar Cozijnsen zitmeubelen. Deze woonwinkel Tiel is al jaren gespecialiseerd op het gebied van woonwinkel meubelen.