Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Montis Herstofferen

Een Montis zitmeubel heeft een uniek zitcomfort, welke is afgestemd op het ontwerp. De functionaliteit sluit aan op de kwaliteit, dat maakt Montis eigenzinnig en uniek. Laat uw Montis meubel herstofferen door Cozijnsen Zitmeubelen. In onze ruime showroom hebben wij veel keuze uit veel verschillende soorten stof en leder. Zo heeft u altijd iets wat bij uw interieur past. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo weten onze adviseurs precies welke stof, welke eigenschappen heeft.

Montis zitmeubel

Als u kiest voor Montis, dan houdt u van het unieke moderne design en wilt u daar zo lang mogelijk van genieten. Cozijnsen Zitmeubelen kan zeer zorgvuldig het herstofferen van uw Montis verzorgen.

Zo kunt u u nóg langer genieten van uw zitmeubel!

Assortiment

Bezoek onze showroom om ons assortiment stoffen en leer te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom!


Diana


Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!

René


Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.

Toon


Super mooie zaak  we hadden  problemen  met onze  tafel  maar  dat is succesvol  opgelost  door  cozijnsen zitmeubelen. Heel  veel  dank  daarvoor   wij zullen  zekerDit niet  vergeten  we zijn  jullie  heel  dankbaar  voor  de  goede  oplossing  en je wordt  daar  goed  behandeld  en  een bakkie koffie  staat  altijd  voor je  klaar