Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Rookstoel herstofferen

Cozijnsen zitmeubelen is gespecialiseerd in het stofferen van uw rookstoel. Heeft u nog een rookstoel staan die u wilt opknappen? Neem dan contact met ons op en wij kunnen u helpen bij het maken van een keuze. In onze showroom hebben wij vele stofstalen waardoor u genoeg keus heeft voor het herstofferen van uw rookstoel.

Rookstoel opknappen

Ook kunnen wij uw rookstoel opknappen. Moet het hout opnieuw behandeld worden? Zijn de armleuningen toe aan vervanging? Wij kunnen het allemaal en helpen u graag bij het opknappen van uw rookstoel.

Leren rookstoel

Bij Cozijnsen zijn er genoeg lederen stofstalen in het assortiment waarmee uw rookstoel opnieuw bekleed kan worden. Kom langs in onze showroom te Geldermalsen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan door het contactformulier die u vindt als u op de onderstaande knop klikt.

Diana


Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!

René


Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.

Toon


Super mooie zaak  we hadden  problemen  met onze  tafel  maar  dat is succesvol  opgelost  door  cozijnsen zitmeubelen. Heel  veel  dank  daarvoor   wij zullen  zekerDit niet  vergeten  we zijn  jullie  heel  dankbaar  voor  de  goede  oplossing  en je wordt  daar  goed  behandeld  en  een bakkie koffie  staat  altijd  voor je  klaar