Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Stoel herstofferen

Is uw stoel aan vervanging toe? U kunt natuurijk een nieuwe stoel kopen, maar het is ook mogelijk om uw huidige stoel te herstofferen of opnieuw te bekleden. In onze ruime showroom in Geldermalsen hebben wij vele verschillende stoffen in veel kleuren liggen. Zo past er altijd iets bij uw interieur. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij vullen indien nodig vakkundig het schuim bij in uw stoel. Er komt meer bij een stoel herstofferen kijken dan dat er in de eerste instantie gedacht wordt. Wij kijken naar het totaal plaatje, en geven adviezen over het herstofferen van een stoel. Laat uw stoel herstofferen door een vakman, laat uw stoel herstofferen bij Cozijnsen Zitmeubelen.

Fauteuil herstofferen

Wij herstofferen uw fauteuil graag. Of u nou een stoel, eetkamer stoel, fautuil, relaxfauteuil of ander zitmeubel heeft. Wij kunnen het allemaal. Met onze jaren ervaringen in het herstofferen van meubels weet u zeker dat u bij ons aan het goede adres zit. Cozijnsen Zitmeubelen is gevestigd in Geldermalsen. Geldermalsen ligt tussen de a2 en a15 dus het is makkelijk bereikbaar vanuit vele plaatsen in Nederland.

Stoffeer prijs

Het is lastig een prijs te bepalen voor het stofferen van uw stoel of bank. Dit heeft te maken met dat het heel erg afhankelijk is van de afmeting van uw stoel, de staat van uw stoel en de stof die u kiest. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor het stofferen van uw stoel. Maak gebruik van ons contactformulier om het online aan te vragen. Ook kunt u met uw stoel, of een foto hiervan, langs komen bij Cozijnsen Zitmeubelen in Geldermalsen. Wij kunnen u dan direct een scherp aanbod doen.

Stoel stofferen

Laat uw stoel stofferen door Cozijnsen Zitmeubelen. Cozijnsen Zitmeubelen is jaren gespecialiseerd in het stofferen van een stoel. Het maakt niet uit wat voor stoel het is. Bijvoorbeeld een rookstoel, fauteuil, relax fauteuil, eetkamer stoel, keukenstoel, Cozijnsen Zitmeubelen zorgt dat deze er weer uitzien, en zitten als nieuw. Als u uw stoel laat stofferen hoeft u dus geen nieuwe stoel meer te kopen. Uw oude stoel wordt weer nieuw, en deze gaat dan weer een ronde mee! Hier wordt iedereen blij van!

Diana


Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!

René


Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.

Toon


Super mooie zaak  we hadden  problemen  met onze  tafel  maar  dat is succesvol  opgelost  door  cozijnsen zitmeubelen. Heel  veel  dank  daarvoor   wij zullen  zekerDit niet  vergeten  we zijn  jullie  heel  dankbaar  voor  de  goede  oplossing  en je wordt  daar  goed  behandeld  en  een bakkie koffie  staat  altijd  voor je  klaar