Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Stoffeerder Den Bosch

Hoe vaak komt het niet voor dat een meubelstuk zoals een bank of stoel eigenlijk nog prima zit, maar dat deze er aan de buitenkant niet meer zo fraai uit ziet. Dit klinkt tegenstrijdig en daarom leggen wij het u graag uit.

Bij het ontwerpen en maken van meubels zal er aan alle aspecten worden gedacht, zodat u er als eindgebruiker lang plezier van heeft. Stevig onderstel, goede vulling en niet te vergeten zal ook de betrokken stoffeerder zijn of haar steentje bijdragen.

Toch zal het de stoffeerder zijn die het minst lang plezier van zijn werk heeft en dat is niet zo vreemd. Zeker bij een gezin zal een bankstel of de stoelen niet worden gezien als een design object, maar gewoon als een gebruiksvoorwerp. De één gaat rustig zitten en de andere “ploft” er op.

We hebben het hier dan nog niets eens over bankstellen die door de kinderen als een trampoline worden gebruikt of de hond die de bank toch net iets prettiger vindt liggen dat zijn of haar eigen mand!

U voelt hem al aankomen, de bekleding zal als eerst de geest geven.

Mocht u nog een prima bank of stoel hebben, maar is de stof of het leer waar deze mee bekleed is aan vervanging toe, bezoek dan eens een stoffeerder.

Stoffeerderij Den Bosch

Een stoffeerder kan vaak wonderen verrichten tegen een relatief klein bedrag. Wij zeggen bewust relatief klein, omdat de kosten moeten worden afgezet tegen de prijs van een nieuw meubelstuk.

Gemiddeld kan het 50% voordeliger zijn om opnieuw te laten stofferen ten opzichte van een nieuwe aankoop.

Wij van Cozijnsen zijn zo´n stoffeerder. Wij zijn naast het (her)stofferen van meubels ook gespecialiseerd in maatwerk meubels. Er kan daarom gerust worden gesteld dat wij alle specialismen onder één dak hebben.

Het mooie van het stoffeerder vak is dat wij uw huidige bank(en) of fauteuil(s) een prima tweede of soms wel derde leven kunnen geven.

Wij zijn gevestigd in Geldermalsen, provincie Gelderland. Onze klanten komen van heinde en verre omdat wij kwaliteit leveren. Hieronder enkele plaats en provincienamen waar onze opdrachtgevers vandaan komen:

Arnhem, Den Bosch, Nijmegen, Noord-Brabant, Tiel en Utrecht.

Herstofferen Den Bosch

Bent u op zoek naar een stoffeerder, bel ons even voor een afspraak. U krijgt dan van ons een vrijblijvende prijsopgave en binnen een straal van vijfentwintig kilometer vanaf Geldermalsen, Gelderland, halen en brengen wij geheel gratis.