Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Stoffeerder

Wij bij Cozijnsen Zitmeubelen zijn gespecialiseerd in het stofferen van uw bank of stoel. Bent u toe aan een nieuw uiterlijk van uw product, of is uw oude bank of stoel versleten? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. U heeft keus uit vele verschillende soorten (leder)stoffen zodat uw bank of stoel weer een lange tijd mee kan. De stoffeerder zit gevestigd in Geldermalsen. Maar wij stofferen ook veel in Tiel, Culemborg, Leerdam en Zaltbommel. Bij het stofferen komt meer kijken dan alleen de stof vervangen van uw meubel. Ook vervangen wij, indien nodig, de vulling van uw meubel. Hierbij kunt u de hardheid van uw schuim bepalen en worden er ook veren vervangen mocht dit nodig zijn. Onze stoffeerder staat u graag te woord. Met de jarenlange ervaring weet hij precies te vertellen wat wijsheid is en weet u zeker dat uw meubel in de juiste handen is.

Stoffeerderij

In onze stoffeerderij heeft u genoeg keuze uit verschillende stoffen van merken zoals De Ploeg, Kvadrat, Kobe, Keymer, Mercis, Switch, Aristide en Chivasso. Klik op de links om te bekijkken welke stoffen er mogelijk zijn voor het herstoffeeren van uw bank of stoel. In onze stoffeerderij stofferen wij ook losse onderdelen van uw bank of stoel, zoals armleuningen, rugleuningen en kussens. Neem contact op met Stoffeerderij Cozijnsen Zitmeubels voor alle mogelijkheden.

Meubelstoffeerderij

Meubelstoffeerderij Geldermalsen stoffeert merken als Artifort, Leolux, Gelderland, Giorgetti, Gispen en Montis. Daarnaast stofferen wij natuurlijk allerlei andere merken op aanvraag. Neem contact met ons op via info@cozijnsenzitmeubelen.nl of bel ons op 0345 50 41 92.