Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Stoffeerderij Culemborg

Voor herstoffering van banken, stoelen en ander meubilair bent u bij ons aan het juiste adres. Voor bedrijven kunnen we seriematig of projectmatig stofferen, van vernieuwen van hele series stoelen tot complete interieurs. Voor particulieren stofferen wij in principe alles; van fauteuil tot tuinkussens. Als u ervoor kiest om uw kussens op maat te laten herstofferen kijken wij samen met u naar de juiste vorm, materialen en stoffen. U kunt rekenen op een eerlijk advies tegen een scherpe prijs. Neemt u maar eens vrijblijvend contact op met onze stoffeerderij. Wij werken in de regio Culemborg.

Onze stoffeerderij, dicht bij Culemborg, heeft stoffen die perfect passen bij uw kussens. Ons brede assortiment biedt vele mogelijkheden. Daarbij worden uw kussens opnieuw gestoffeerd door ervaren en geschoolde stoffeerders. Een bank bijvoorbeeld stofferen wij vanaf de bron. De onverwoestbare romp wordt zorgvuldig gecontroleerd, voorzien van nieuw schuim en daarna opnieuw gestoffeerd.

  • Herstoffering van uw meubel kent veel voordelen

Herstoffering Culemborg

Herstoffering van uw kussens heeft een aantal voordelen. Het is goedkoper dan nieuwe kussens te kopen en u kunt ze helemaal naar wens laten stofferen. Zo krijgt u een meubel die precies past bij de rest van uw interieur. Ieder jaar is er weer een nieuwe trend. In plaats van steeds nieuwe meubels te kopen is herstofferen een praktische en betaalbare oplossing. Wij halen het meubelstuk op en brengen het weer als nieuw bij u thuis. Makkelijker kan het niet!

Vertoont uw populaire bank of fauteuil slijtageplekken? Het afscheid kunt u nog een aantal jaren uitstellen, want onze stoffeerderij zorgt voor een oplossing. Veel mensen zijn zich in de loop van de jaren, bewust of onbewust, gaan hechten aan een bepaald meubelstuk. Soms kleven er herinneringen of emoties aan vast. Herstoffering zorgt voor een combinatie van oud én nieuw. Bovendien krijgt u hierdoor een uniek meubelstuk.

Professionele stoffeerderij dicht bij Culemborg

Onze stoffeerderij kan de meest uiteenlopende meubelen voor u herstofferen zoals een zitmeubel van Gispen, Leolux en Montis. Over het algemeen zijn het dure meubelstukken en is herstoffering mee dan de moeite waard. Wij zorgen weer voor een fris en mooi design. Kijkt u maar eens naar de opname die u aantreft onder het menu ‘’Lifestyle Experience’. Hier kunt u zien hoe professioneel wij te werk gaan. Alles naar uw eigen smaak. Dit betekent dus zitten op maat! De meubels die voor herstoffering in aanmerking komen zijn onder meer:


  • Banken
  • Stoelen
  • Fauteuils
  • Tuinkussens
  • Bootkussens
  • Krukjes
  • Poef
  • Zitkussens