Uitgebreide collectie

Meubels op maat

Herstofferen & Refursbished

Levering door heel Nederland

Stoffeerderij Nijmegen

Wij zijn één van de meest professionele stoffeerderijen op het gebied van herstoffering. Alle delen die aan slijtage onderhevig zijn, kunnen wij repareren en opnieuw stofferen. U kunt een keuze maken uit verschillende designs en kleuren, maar u kunt ook voor dezelfde bekleding kiezen. Wij maken uw wensen werkelijkheid en bieden daarbij 100% nauwkeurigheid.


Het opnieuw stofferen van bestaand meubilair kan zorgen voor een totale metamorfose. De gouden handen van onze stoffeerders maken uw meubelstuk weer functioneel en mooi. Daarbij is herstofferen kostenbesparend vergeleken met het opnieuw aanschaffen van meubilair. Onze stoffeerderij levert maatwerk dat aansluit op de behoeften op het gebied van stoffering en dat ziet u terug in het resultaat. Zowel particulieren als bedrijven uit de omgeving van Gelderland en Noord-Brabant mogen wij tot onze vaste klantenkring rekenen en daar zijn we natuurlijk trots op. Wellicht mogen wij u in de toekomst aan dit rijtje toevoegen.

Stoffeerder Nijmegen

Onze stoffeerderij levert niet alleen kwalitatief maatwerk, maar ook een snelle service. Wij halen het meubelstuk bij u op en brengen het naar onze werkplaats in Geldermalsen. Als we klaar zijn leveren het weer netjes bij u af. Eenvoudiger kunnen wij het u niet maken.


Op onze site vindt u een makkelijke online stoffentool. Hiermee kunt u alvast digitaal bekijken hoe uw bank of fauteuil er na afloop uit zal zien. Links kunt u een kleur kiezen en rechts kunt u inspiratie opdoen. Kijkt u maar eens. Erg leuk om mee te experimenteren, zeker als u oog heeft voor detail!


Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen, niet ver van Arnhem en Nijmegen. Onze medewerkers geven u graag vrijblijvend suggesties die afgestemd zijn op u wensen én passend binnen uw budget. Komt u uit Noord-Brabant, bijvoorbeeld uit Den Bosch of misschien uit Tiel of Utrecht? Kijkt u dan even naar openingstijden, zodat u niet helemaal voor niets komt.

Stofferen Nijmegen

Sommige mensen besluiten om zelf hun zo gekoesterde meubelstuk te stofferen, maar komen dan bedrogen uit. Dit komt, omdat herstofferen van meubilair veel meer inhoudt dan alleen maar een nieuw jasje. Er komt meer bij kijken dan u denkt, zoals het juiste materiaal, gereedschappen en techniek. Naast de stof dient ook de vulling en of de vering van de meubelen de nodige aandacht te krijgen.


Wij hebben het allemaal in huis. Gun uw meubelstuk een ware metamorfose! Maakt u maar eens kennis met ons. Graag tot ziens.